Popeda ei suostunut playbackiin – perui Emma-gaalan keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomirockin dinosaurus Popeda järjestää ensi kesänä stadionkonsertin Tampereella Ratinan stadionilla, jonne mahtuu mukaan noin 30.000 katsojaa. Yhtye tunnetaan suomirockin legendana, ja nyt yhtye on vahvistanut olevansa maineensa veroinen.

Popedan oli määrä esiintyä 3. helmikuuta järjestettävässä Emma-gaalassa, mutta nyt Popeda ilmoittaa Facebookissa joutuneensa perumaan esiintymisen. Televisiolähetyksissä yhtyeet ja artistit esiintyvät usein playbackina, joten sitä odotettiin myös Popedalta. Yhtye ei kuitenkaan siihen suostunut.

– Pahoitellen joudumme kertomaan, että yhtyeen esiintyminen helmikuun alun Emma-gaalassa joudutaan perumaan, koska gaalassa ei ole mahdollista soittaa livenä vaan ainoastaan taustanauhojen avulla. Popeda on livebändi eikä tunne tarvetta muuttaa tapojaan 40 vuoden jälkeen. Popedaa livenä on mahdollisuus päästä nauttimaan mm. Ratinan stadionilla la 4.8., Popedan Facebookissa kerrotaan.