Heidi tyrmäävä näky gaalassa – huippumalli yhä mallinmitoissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksasta kotoisin oleva huippumalli Heidi Klum on toiminut viime aikoina America’s Got Talent -ohjelman tuomareista ja Project Runway -kilpailun tuomarina. Osin ehkä siksi hän tuntuu olevan pukeutumisensa suhteen aallon harjalla.

Eilen Heidi edusti näyttävästi Kalifornian Santa Monicassa järjestetyssä Critics Choice Awards -gaalassa, jonka punaiselle matolle Klum saapui upeassa kullanhohtoisessa iltapuvussa kuin todellinen amatsoni. Heidi on useaan otteeseen kertonut rakastavansa paljaan pinnan esittelemistä ja seksikkäitä asuja, minkä vuoksi nainen nähdäänkin usein paljastelevissa iltamekoissa.

44-vuotias Heidi Klum nähtiin äskettäin myös American Music Awards -tapahtuman punaisella matolla todella näyttävässä asussa. Vaaleanpunaisen, beigen ja luonnonvalkoisen sävyissä kimalteleva paljetein koristeltu mekko oli selästä täysin avoin. Sen lisäksi mekossa oli vielä todella syvään uurrettu kaula-aukko, joka paljasti osan naisen rinnoista.

Splash
Splash
Splash
Splash