Kim Kardashian veljensä erodraamasta: ”Hänen olisi pitänyt kontrolloida itseään!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin perheen elämästä kertovaa realitysarjaa on esitetty kotikatsomoihin kymmenen vuoden ajan. Seuraavassa Yhdysvalloissa esitettävässä jaksossa nähdään, kuinka Kim KArdashian syyttää veljeään meneillään olevasta oikeustaistelusta miehen exän ja lapsen äiti Blac Chynan kanssa.

Rob Kardashian on kärsinyt vuosien ajan itsetunto-ongelmista ja masennuksesta. Miehen elämään tuli vihdoin valonpilkahdus, kun glamourmalli Blac Chyna osoitti kiinnostusta rikkaan suvun perijään.

Nopealla aikataululla edennyt suhde saavutti päätöksensä pian sen jälkeen, kun Blac Chyna oli synnyttänyt pariskunnan lapsen, Dream-tyttären. Heillä oli jopa oma televisiosarja, joka kuitenkin lopetettiin eron takia.

Sittemmin Blac Chyna on haastanut Kardashianit oikeuteen ja vaatinut korvauksia lopetetusta realityohjelmasta. Lisäksi hän on vaatinut korvauksia Robin suorittamasta kostopornosta, jossa mies julkaisi häntä henkisesti satuttaneen Blac Chynan alastonkuvia sosiaaliseen mediaan. Kardashianin perhe on tyrmistynyt tilanteesta.

Kim Kardashian on nyt möläyttänyt, että Robin olisi pitänyt kontrolloida paremmin itseään, sillä hän on aiheuttanut runsaasti päänvaivaa monille Blac Chynaan liittyvän kinkkisen tilanteen vuoksi. Khloe yrittin puolustella veljeään, että rakkaus saa ihmiset tekemään typeriä asioita, eikä heidän Robia tulisi tuomita.

Mies joutuu kuitenkin olemaan naiseen yhteydessä yhteisen lapsen takia. Silti hän myöntää, että tilanne saattaa kärjistyä nopeasti lisää tilanteeseen, jota kuka ei ole voinut edes kuvitella, RadarOnline uutisoi.