MTV-teiniäidin exä pidätetty – tehtaili metamfetamiinia kodissaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavalla vuosikausien ajan Teen Mom 2 -televisiosarjassa esiintynyt Jenelle Evans lienee yksi kuuluisimmista sarjan henkilöistä. Nyt naisen seitsemän vuoden takainen poikaystävä Kieffer Delp on pidätetty, koska mies tehtaili asunnossaan metamfetamiinia.

Jenelle Evans seurusteli realitysarjan alkuaikoina Kieffer Delpin kanssa. Miehen on kerrottu esitelleen huumeet teiniäidille, joka myöhemmin joutui heroiinikoukkuun ja vankilaan. RadarOnline kertoo poliisien saaneen vihiä Kieffer Delpin huumetehtaasta miehen naapureiden tekemän ilmoituksen perusteella. Kotietsintä paljasti metamfetamiinin valmistamisen.

Kieffer Delp on pidätetty 50.000 dollarin takuusummaa vastaan. Miestä tullaan syyttämään lukuisista huumausainerikoksista ja häntä odottanee pitkä vankeusrangaistus. Jenelle Evans on nykyisin kolmen lapsen äiti ja hän on naimisissa David Easonin kanssa.