Nyt hääkimput tehdään yrteistä – trendikästä ja maanläheistä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomen suvi on suosittua avioitumisaikaa, kun pariskunnat astelevat rakastuneina alttarille kesäisen koivukujan saattelemana. Nyt on trendikästä vaihtaa kimpussa olevat leikkokukat omiin suosikkiyrtteihin. Jokaisella yrtillä on myös perinteisesti oma symbolinsa ja käyttötarkoituksensa.

Häätrendeissä on siirrytty kimalteesta ja glamourista takaisin maalaisromanttisempaan tunnelmaan. Nyt on muodikasta viettää häitä latotanssien tapaan ja maanläheisesti luontoa kunnioittaen. Juhlakimppuun valikoituu laventelia, salviaa, rosmariinia ja oliivipuun lehviä, PureWow vinkkaa.

Luonnonmukainen kimppu on kaunis, hento ja tuottaa iloa myös hajuaistille. Vihreät kasvit ovat kauniita ja niiden rypästä voi tuunata kangasnauhoilla tai niittykukilla. Poimi kimppuun oreganoa, minttua tai kamommillaa. Lisää ideoita voi saada yhteisöpalveluista.

{FAITH} & her Bride Tride ❤ TOWNSVILLE- SEPT 2017

A post shared by Hooked on Wedding Florals (@hookedonweddingflorals) on

Happiest of Birthdays to this kind, thoughtful, servant-hearted, fun-loving beautiful woman! If you have not had the pleasure of meeting @meredithryncarz, you are truly missing a gem of a friend. Her heart to help others in any way she can is consistently evident. Often the first question she will ask when I share a challenge is "how can I help you?" Her desire to see others thrive birthed her venture @the_restart_specialist where she helps small business re-launch and thrive. I have great respect for this gal and treasure her sweet friendship… I encourage you to go meet her; you WILL be blessed! 📷 @katelynjames . . . #happybirthday #brithdaybuddies #anthropologystyle #herbbouquet #bridalbouquet #sisterfriend #relaunch #smallbusiness #biztip #friendsforlife #curlygirl

A post shared by Aleen Floral Design | Karen (@aleenfloraldesign) on