Auto lähti heittelehtimään moottoritiellä – todellinen rattimies pelasti tilanteen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa ikuistetulla kojelautakameran videolla nähdään tilanne, joka voisi käydä toimintaelokuvan stuntista. Siinä tukalaan tilanteeseen joutunut kuljettaja pelastaa tilanteen näyttävällä tavalla. Saturn-merkkinen auto on videolla ajamassa Interstate 95 -valtatiellä.

Kuljettaja on vaihtamassa kaistaa, kunnes hän joutuukin palaamaan takaisin takana ajavan auton vuoksi. Saturnin kuljettaja menettää ajoneuvonsa hallinnan, ja se alkaa heittelehtimään vaarallisen näköisesti pitkin moottoritietä.

Kuljettaja onnistuu kuitenkin korjaamaan tilanteen hämmästyttävällä tavalla. Kuljettajan liikkeen ansiosta onnettomuudelta onnistuttiin välttymään. Jää tosin epäselväksi, oliko kyse taidosta vai puhtaasta tuurista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.