Charlotte Crosbyn jättipovi estottomassa uimapuvussa – vilautus oli milleistä kiinni!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

27-vuotias Geordie Shore -realitysarjasta tunnetuksi tullut nainen Charlotte Crosby on ollut paljon esillä mediassa. Crosbyyn liittyvissä uutisissa on keskitytty suurimmaksi osaksi kaunottaren jatkuvasti muuttuvaan ulkonäköön, joka on useiden leikkausten ja huomattavan laihtumisen ansiota.

Charlotte Crosby on saanut hoikistumisen myötä oman itsevarmuutensa huippuunsa. Nainen esitteleekin myös usein tyytyväisenä omaa hoikistunutta vartaloaan, josta hän on jälleen napannut Instagramiin hyvin paljastavan kuvan.

Charlotte Crosby on jakanut omalla Instagram-kanavallaan 6,1 miljoonan seuraajan iloksi peilin kautta otetun kuvan, jossa nainen esittelee näyttävää sinistä uimapukuaan ja kurvikasta vartaloaan. Todella paljastava uimapuku koostuu alaosasta ja kahdesta kaistaleesta, jotka peittävät rinnoista vain keskiosan.