Etsintäkuulutettu oli helppo tunnistaa – sosiaaliturvatunnus tatuoitu otsaan!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teksasin poliisiviranomaiset etsivät 40-vuotiasta Robert Wootenia, jonka uskotaan olevan aseistettu. Mies on helppo tunnistaa, sillä hänen otsassaan on oma sosiaaliturvatunnus tatuoituna. Lisäksi miehen kaulassa on Houstonin aluekoodi 713.

Kasvotatuoitu Robert Wooten on syyllistynyt ainakin kuuteen aseelliseen ryöstöön Yhdysvaltojen Teksasissa. Miehen rikoshistoria on pitkä ja kirjava, ja siinä on lueteltuna niin aseellisia ryöstöjä kuin murtoja, väkivaltaa ja huumausaineiden käyttöä. Mies on yleensä varastanut savukkeita aseella uhaten.

Poliisi on etsintäkuuluttanut miehen. Hänen uskotaan liikkuvan Harris Countyn alueella. Tatuoidusta rikollisesta uutisoi International Business Times.

Poliisi