Kaikkien aikojen eeppisin liukastuminen? Mies liukui koko pihatien

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musta jää on suomalaisille valitettavan tuttu jokavuotinen ilmiö. Taannoisen ”pommisyklonin” aiheuttamien äkkinäisten talvikelien riepotteleman Yhdysvaltojen itärannikon asukkaille näkymätön jää on voi sen sijaan tulla yllätyksenä.

Virginian Loudoun Countyssä kuvatulla videolla nähdään liukastuminen, jota voisi kuvailla miltei eeppiseksi. Videolla paikallinen Tim Besecker oppii mustan jään vaaroista kantapään kautta.

Besecker oli kävelemässä autoaan kohti, kun pihaan ilmestynyt jääpeite yllätti hänet. Mies liukui useiden metrien pituisen matkan, kunnes hän lopulta kaatui nurmikolleen.

Yllättävää hetkeä kuvaava valvontakameran video lähti leviämään nopeasti verkossa Timin vaimon, Kelly Beseckerin jaettua sen Facebookissa. Nainen on paljastanut WTVR-uutissivustolle miehen selvinneen onnettomuudesta säikähdyksellä.

 

Just another day heading to the office for Tim! #blackiceisreal* Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/981219For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Publié par Kelly Bonser Besecker sur mardi 9 Janvier 2018