Jumalainen Erika säväytti pienenpienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa kovaa nousua parhaillaan tekevä kaunotar Erika Wheaton on vielä tuntematon nimi monille suomalaisille, mutta hän voi olla tulevaisuuden supermalleja. Parikymppinen mallitulokas on nyt ikuistettu paparazzien kuviin rannalla Miami Beachilla.

Erika oli pukeutunut nudevärisiin bikineihin, joihin ei kangasta oltu tuhlattu. Erittäin niukat bikinit korostivat upeasti Wheatonin upeaa bikinivartaloa.

20-vuotias Erika Wheaton on yhdysvaltalainen mallitulokas, joka on saanut hyvin jalansijaa sosiaalisessa mediassa. Hänellä on nimittäin esimerkiksi Instagramissa jo yli 150.000 seuraajaa, ja määrä kasvaa päivittäin. Mallintöiden lisäksi Erika toimii yrittäjänä, sillä hän omistaa Beach Body Boutiquen Miamissa.

Splash

Splash
Splash
Splash