Kate Middleton turvautuu hypnoosiin – lievittää raskauteen liittyvä kiputiloja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cambridgen herttua, eli Walesin prinssi William ja hänen herttuatarvaimonsa saavat kolmannen lapsensa huhtikuussa 2018. Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton kärsii vaikeasta pahoinvoinnista raskausaikana.

Kate Middleton on joutunut perumaan kuninkaallisia tehtäviään kesästä saakka jatkuneen vaikean aamupahoinvoinnin vuoksi. Nyt 36-vuotias kolmatta lastaan odottava nainen on treenannut synnytysmetodia, jossa käytetään hyväksi hypnoosia. Hypnosynnytys hyödyntää syvää rentoutumisen muotoa synnytyksessä sekä sitä ennen ja jälkeen, RadarOnline uutisoi.

Kate Middletonin hypnosynnytystreenit sijoittuvat helmikuulle, muutaman kuukauden päähän lasketusta ajasta. Hän on turvautunut hypnoterapiaan myös aiempien raskauksien aikana. Britannian pidettyjen kuninkaallisten ensimmäinen lapsi, George Alexander Louis syntyi maailmaan neljä vuotta sitten. Toinen lapsi, Charlotte Elizabeth Diana syntyi kaksi vuotta sitten.