Kuolleen The Cranberries -laulajan viimeinen somepäivitys: ”Bye bye Gio”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Traagisesti ja täysin yllättäen Lontoossa menehtyneen The Cranberries -laulaja Dolores O’Riordanin äkillinen kuolema on järkyttänyt paitsi yhtyeen miljoonat fanit myös musiikkialan ammattilaiset. Hän ei lukeutunut ahkerimpiin sosiaalisen median käyttäjiin, mutta suru-uutisen saavutettua fanit ovat he ilmaisseet surunvalittelunsa O’Riordanin ja yhtyeen sosiaalisen median kanavissa.

O’Riordan itse päivitti viimeisen kerran Instagram-tiliään 4. tammikuuta, jolloin hän oli matkalla Irlantiin. Lyhyt ja ytimekäs viesti kuului ”Bye bye Gio. We’re off to Ireland”. Kuvassa laulajatar poseerasi Gio-kissansa kanssa. Päivitykseen suorastaan tulvii parhaillaan surunvalitteluja laulajattaren faneilta.

Stara tapasi Dolores O’Riordanin haastattelun merkeissä Lontoossa vuonna 2007, jolloin hän ei kuitenkaan puhunut vakavista mielenterveysongelmistaan. Muutamaa vuotta myöhemmin Belfast Telegraph -lehti uutisoi laulajan joutuneen lapsena seksuaalisen ahdistelun uhriksi.

Seksuaalinen ahdistelu johti lopulta aikuisiällä masennukseen, itsetuhoisiin ajatuksiin ja anoreksiaan. Lopulta tilanne muuttui niin pahaksi, että jo perheen perustanut Dolores O’Riordan yritti vuonna 2012 itsemurhaa ottamalla huumeiden yliannostuksen. Itsemurha kuitenkin epäonnistui, ja O’Riordan kertoi Belfast Telegraphille uskovansa, että hänen oli tarkoitus jäädä eloon lastensa vuoksi.