Shokki! The Cranberries -laulaja Dolores O’Riordan on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri tulleen tiedon mukaan huippusuositun The Cranberries -yhtyeen laulaja Dolores O’Riordan on kuollut. Hän menehtyi täysin yllättäen 46-vuotiaana. Asiasta uutisoineen TMZ-viihdelehden mukaan yhtye oli parhaillaan Lontoossa levyttämässä uutta musiikkia, kun yhtyeen laulaja menehtyi.

The Cranberriesin tiedottaja vahvisti suru-uutisen ja kertoi, että Dolores O’Riordan menehtyi ”yhtäkkiä”. Vielä tässä vaiheessa hän ei kommentoinut asiaa tarkemmin.

Stara tapasi O’Riordanin haastattelun merkeissä Lontoossa yksitoista vuotta sitten, vuonna 2007, jolloin hän julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa suosikkiyhtyeen jäätyä pitkälle tauolle. Lue haastattelu tästä.

Irlantilainen The Cranberries -yhtye nousi suursuosioon 1990-luvulla, kun sen Zombie ja Linger -kappaleista muodostui maailmanlaajuisia jättihittejä. Yhtye hajosi vuonna 2003 ja teki vuonna 2009 yhden keikan pituiseksi jääneen paluun. Varsinainen paluu tapahtui kuitenkin vasta kaksi vuotta myöhemmin. Taannoin yhtye suunnitteli uutta kiertuetta, joka kuitenkin peruuntui O’Riordanin selkäongelmien vuoksi.