Blac Chyna paljasti Kardashianien karun tavan: ”Tuhoavat jokaisen…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oman televisiosarjansa päättymisestä katkera Blac Chyna haastoi koko Kardashianien perheen oikeuteen ja vaati heiltä miljoonakorvauksia sarjan sabotoimisesta. Tämän jälkeen Rob Kardashian on yrittänyt hieroa sopua naisen kanssa, minkä jälkeen hän pudotti Khloen, Kourtneyn, Kylien ja Kendallin syytettyjen listalta.

29-vuotias Chyna on ollut nyt paljon uutisotsikoissa hänen myrskyisän eronsa vuoksi. Nainen kertoi Bet-sivuston mukaan, että Kardashianeilla on yksi kirjoittamaton sääntö, joka oli koitua Blac Chynankin tuhoksi, kun hänen ja Robin suhde päättyi.

Chynan mukaan perheen kirjoittamaton sääntö on se, että he tulevat tuhoamaan perheenjäsentensä jokaisen entisen kumppanin eron jälkeen. Tähän kuuluu Chynan mukaan henkilöiden maineen tuhoaminen, työmahdollisuuksien sabotoiminen ja valheiden levittäminen. Chynan mukaan Kardashianit käyttävät kaiken maineen, voiman ja varallisuutensa siihen, että he saavat tuhottua jokaisen, joka eroaa perheenjäsenestä.