Huippumalli paljasti: Parhaat lahjaideat tyttöystävälle ystävänpäivänä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Victoria’s Secretin muotinäytöksessä enkelinsiivissä alusvaateita esitellyt malli Taylor Hill tietää, että naiset eivät välttämättä tarvitse ystävänpäivälahjaksi maltaita maksavia hankintoja. Ajatus on aina tärkein, ja kannattaa antaa rakastamalleen naiselle lahjaksi jotain, josta hän varmasti pitää.

Nyt Taylor Hill on vinkannut viisi edullista ja viimehetken ostokseksi sopivaa lahjaideaa. Lähes kaikki naiset käyttävät jotain kosmetiikkaa, joten pakettiin on helpointa hakea lahjaa meikkikaupasta. Taylor Hill vinkkaa, että yksi oiva lahjaidea naiselle on Bumble and bumble -yrityksen Surf spray. Tuote antaa hiuksille tekstuuria jättäen ne kuitenkin luonnollisen näköiseksi.

https://www.instagram.com/p/BZhTKSBASZY/?taken-by=bumbleandbumble

Nainen ylistää myös Lancomen huulipunia, etenkin Le Metallique Metallic Lip Lacquer -sarjaa. Taylor Hillin mukaan huulet jäävät tuotteen jälkeen pehmeiksi ja kosteiksi. L’Oréalin hiuksiin levitettävä Mythic Oil on puolestaan tuote, joka syväkosteuttaa hiuksia.

https://www.instagram.com/p/BYg0EbBD8cb/?taken-by=taylor_hill

https://www.instagram.com/p/BeADhu_lPk3/?tagged=mythicoil

Victoria’s Secretin enkeli vannoo, että jonkinlainen kauneudenhoitotuote on varmasti jokaisen naisen mieleen. Mikäli haluaa muistaa naistaan hajuvedellä, kannattaa pakettiin kääriä Victoria’s Secretin Tease-niminen tuoksu. Jokainen nainen tarvitsee myös kookosöljyä, joten pakettiin voi panna Nutivan orgaanisen virginkookosöljyn, hän kertoo Popsugarille.

https://www.instagram.com/p/Bd2GGG2A5uW/?tagged=victoriassecrettease

https://www.instagram.com/p/BcVz25fj7WI/?taken-by=nutiva