Kim Kardashian ja Kanye West saivat lapsen – sijaissynnyttäjän urakka päättyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Kardashianien julkkisperhe on kasvamassa usealla uudella lapsella, joista eräs oli Kim Kardashianin ja Kanye Westin lapsi. Kim ei tosin itse ollut raskaana, sillä pariskunta käytti sijaissynnyttäjää. Nyt hän on synnyttänyt perheeseen tyttären.

Perhe vahvisti asian medialle julkaisemassaan tiedotteessa, jossa vauvan kerrottiin syntyneen eilen maanantaina kello 00.47. Tyttövauvan kerrotaan olevan terve. Lapsen synnytyssairaalasta ei ole vielä tietoa, mutta sen epäillään olleen Los Angelesissa sijaitseva Cedars-Sinain sairaala.

Kim Kardashian päätti käyttää sijaissynnyttäjää, koska perheen toisen lapsen synnytyksessä ilmeni komplikaatioita. Ongelmat olisivat voineet osoittautua hengenvaaralliseksi seuraavassa synnytyksessä. TMZ-viihdelehti kertoo, että sijaissynnyttäjä asuu San Diegon alueella.