Nainen meni naimisiin haamun kanssa – aviomies on kuollut merirosvo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläviin miehiin kylläsynyt irlantilainen nainen on mennyt laillisesti naimisiin aaveen kanssa. 45-vuotiaan Amanda Teaguen mukaan hänen aviomiehensä on 300-vuotias haitilainen merirosvo Jack.

Jotta liitto olisi virallinen, täytyi Downpatrickissa asuvan Amandan mennä naimisiin kansainvälisillä vesillä seilanneessa veneessä. Paikalla ollut meedio vastasi Jack-haamun puolesta tahdon. Hänellä ei nimittäin ole fyysistä muotoa, eikä hän näin ollen voi puhua.

Amanda Teaguen mukaan kaikki sai alkunsa hänen tunnettua aaveen läsnäolon. Viiden lapsen äiti alkoi keskustelemaan haamun kanssa, ja pian he päätyivät seurustelemaan. Kaksi vuotta myöhemmin pari oli jo kihloissa.

– Kerroin hänelle ettei irtosuhde hengen kanssa ollut ok. Halusin meidän sitoutuvan todella, Amanda kuvaili Daily Mail -lehden mukaan.

Seksi hengen kanssa on Amandan sanojen mukaan yllättävän samanlaista kuin ihmisen kanssa. Erona on kuitenkin se, että hengen kanssa kosketus tuntuu syvemmällä.

Tuoreen morsiamen mukaan hän ei ole nähnyt Jackia, mutta uskoo hänen näyttävän aivan Jack Sparrow -hahmolta, jota Johnny Depp näyttelee Pirates of the Caribbean -elokuvissa. Yllättävänä yhteensattumana myös Amanda on työskennellyt Jack Sparrow -kaksoisolentona.