Alkon ovea ei saatu auki – Lieksassa piinallinen päivä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat vuodenvaihteesta lähtien olleet aikaisempaa vähemmän riippuvaisia Alkon palveluista, kun lonkerot ja A-oluet tulivat myös ruokakauppojen hyllyille. Silti asiakkaita riittää edelleen. Lieksassa koettiin alkuviikosta piinaa, kun Alkon ovia ei saatu auki.

Asiasta uutisoineen Karjalainen-lehden mukaan maanantaina aamulla ilmennyt ongelma esti Alkon avaamisen, koska sen ovena toimivaa metalliristikkoa ei saatu nousemaan edes manuaalisesti. Lähin Alko sijaitsee 58 kilometrin päässä Nurmeksessa, joten monet asiakkaat joutuivat kääntymään alkoholiliikkeen ovelta ilman ostoksia.

Seuraavan viinakaupan etäisyydestä huolimatta asiakkaat suhtautuivat tilanteeseen rauhallisesti. Lopulta tiistaina aamupäivällä piina päättyi, kun tilanteeseen syylliseksi paikallistettu rullakalterin sähkömoottori saatiin korjattua.