Hollywoodin näyttävin aviopari? Elsa Pataky ja Chris Hemsworth upea näky punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusi 12 Strong -niminen elokuva on amerikkalainen sotadraama, joka kertoo erikoisyksiköstä, joka lähetettiin Afganistaniin 9/11-terrori-iskun jälkeen. Elokuvassa keskeisimpiä rooleja esittävät Rob Riggle, Michael Pena, Michael Shannon sekä aviopari Chris Hemsworth ja Elsa Pataky.

41-vuotias Elsa Pataky ja 34-vuotias Chris Hemsworth olivat yhdessä todella näyttävä pariskunta elokuvan ennakkonäytöksen punaisella matolla New Yorkissa. Etenkin Pataky hehkui onnellinen hymy kasvoillaan aviomiehensä kainalossa seksikkäässä pitsimekossa, jonka läpi alusvaatteet näkyivät hyvin selvästi.

Chris Hemsworthilla ja Elsa Patakylla on kolme lasta, viisivuotias tytär India Rose ja kolmevuotiaat kaksospojat Tristan ja Sasha. Pariskunta meni naimisiin kahdeksan vuotta sitten ja näyttää edelleen hehkuvan onnellisina yhdessä.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News