XL-mallikaunotar Ashley Graham riisui mallikuviin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina kaikissa suurissa muotilehdissä ja -taloissa. Nyt kaunotar poseeraa upeissa alusvaatekuvissa, joissa nainen esittelee suunnittelemiaan asuja.

30-vuotias Ashley Graham on tehnyt jo useamman alusvaatemalliston yhteistyössä Addition Ellen kanssa. Nyt yhteistyötä on jatkettu, ja Ashley Graham on toteuttanut jälleen uuden hänen omaa nimeään kantavan alusvaatemalliston, joka on myynnissä Addition Elle -verkkokaupassa.

Ashley Graham toimii myös mallina hänen omalle alusvaatelinjalleen. Väreinä kevään mallistossa nähdään sekä harmaa että vaalea roosa. Alusvaatesettien lisäksi mallistossa on babydoll-mallinen yöasu, joka on saatavilla roosan lisäksi myös mustana.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News