Hätänumeroon tyrmistyttävä kännipuhelu: ”Vaimoni on hämähäkki!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Eläkkeelle jäänyt asianajaja ja kirjailija William Rutger on noussut otsikoihin tötöilynsä ansiosta. Floridalainen 61-vuotias mies oli soittanut hätänumeroon kertoakseen, että hänen vaimonsa oli hämähäkki. Poliisi lähti tarkastamaan tilanteen.

Poliisi totesi William Rutgerin juopuneeksi ja pyysi, ettei mies soittelisi enää turhaan hätänumeroon. Kello oli 01:30. Rutger soitti kuitenkin uudestaan hätänumeroon aamuyöllä kolmen aikaan, ja kertoi, että hänen vaimonsa oli mustaleski. Hän myös sanoi hätäkeskusvirkailijalle, että haluaisi hänen vaimonsa tekevän mielenterveystutkimuksen, The Smoking Gun uutisoi.

Sama poliisi meni jälleen floridalaismiehen kotiin ja kuljetti hänet käsiraudoissa poliisiasemalle selviytymään. Mies sai myöhemmin 500 dollarin sakot hätänumeron väärin käyttämisestä. Hän on julkaissut vuonna 2009 kirjan The Alcoholic’s Guide to Adventure.

Poliisi