Vasikka nukahti miehen syliin – suloinen kuorsaaja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeiksi mielletään yleensä koirat ja kissat, mutta usein myös esimerkiksi maatilan eläimet kiintyvät hoitajiinsa. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa vasikka on nukahtanut painaessaan päänsä miehen syliin.

YouTube-videolla nähdään todella suloinen tilanne, jossa Mike-niminen vasikka nukkuu. Barn Sanctuary -eläintilalla Dan-niminen hoitaja on mennyt vasikan seuraksi odottelemaan eläinlääkärin saapumista. Odotteleminen on kuitenkin uuvuttanut nuoren vasikan ja se on nukahtanut.

Vasikka makoilee kyljellään lattialla ja pitää päätään miehen sylissä. Mike on nukahtanut Danin rapsutellessa sen päätä hellästi. Videolla kuullaan myös miten vasikka on alkanut kuorsaamaan päästyään täydellisen rentoutuneeseen tilaan nukahtaessaan hoitajan viereen.