Kännykkäteline vapauttaa kädet – nettivideoiden katselu helpottuu

Digi · Terhi Piiroinen

Ihmisille voi tulla fyysisiä oireita älypuhelimen käyttämisestä. Kädet voivat väsyä ja puutua, niska kipeytyä ja peukalot krampata. Nyt markkinoille on tullut kännykkäteline, jonka avulla puhelimen ruutua voi katsoa parhaassa mahdollisessa asennossa.

Lazy Neck Phone Holder on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät jaksa kannatella puhelintaan tai haluavat nauttia esimerkiksi Netflixin katsomisesta mukavassa asennossa. Puhelinteline asetetaan niskan taakse tai alustalle, jonka jälkeen se voidaan vääntää sopivaan asentoon älypuhelinta kannattelemaan. Telineen kanssa voi istua, maata tai vaikkapa kävellä.

Telineen kerrotaan sopivan kaikkii älypuhelinmalleihin. Sen voi säätää sopivalle korkeudelle omien silmien tasolle, joten yksi malli sopii kaikille. Kannattelijaa voi myös hyödyntää selfie-kepin tavoin tai jalustana. Tuotteesta on tullut myyntihitti, koska se on saanut runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa.