Yksisarviskahvila Bangkokissa – kuin sateenkaari olisi räjähtänyt sisälle

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yksisarviset ovat maagisia taruolentoja, joihin liitetään nykyisin glitteriä, hattaraa ja sateenkaaria. Thaimaan Bangkokissa on kahvila, joka on omistettu pelkästään ykissarvisille. Kahvilan valikoima on yhtä satumainen kuin teemaeläimensä.

Thaimaassa sijaitseva yksisarviskahvila saattaa olla yksi maailman tarunhohtoisimmista paikoista. Kahvilan valikoimiin kuuluu yksisarvisteemalla varustettuja juotavia ja syötäviä herkkuja, jotka loistavat pinkin, violetin ja mintunvihreän eri sävyissä. Kahvilassa voi vuokrata itselleen oman yksisarvisasun tai ostaa sen omakseen.

Kahvilan kattoon on ripustettu pehmoleluja ja niitä on myös myynnissä innokkaimmille asiakkaille. Unicorn Café on epätodellinen paratiisi ihmisille, jotka kaipaavat elämäänsä enemmän säihkettä ja satumaista tunnelmaa. Sosiaalisessa mediassa on runsaasti kuvia ja videoita kahvilan miljööstä ja tuotteista.

https://www.facebook.com/Unicornbrand/

Dining with the unicorns 🦄🦄🦄 #unicorncafe #bangkok #holidays

A post shared by Aida-dxb (@aidadxb) on