Ilosaarirock julkaisi tähtikaartiaan – Behemoth, Cheek ja Apulanta mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joensuussa järjestettävä Ilosaarirock julkaisi kaksikymmentä uutta artistia heinäkuun festivaalille. Ilosaarirockiin saapuvat muun muassa black metal -yhtye Behemoth, raptähti Night Lovell, avantgardebändi Zeal & Ardor, laulaja-lauluntekijätulokas Lewis Capaldi sekä räppäri Cheek.

Ilosaarirockin kotimaista osastoa vahvistavat Cheekin ohella Apulanta, Stam1na, Gasellit, Beast In Black, Von Hertzen Brothers, Juha Tapio, Pyhimys, Kube & Eevil Stöö, K-X-P, Ruudolf, Vesta, Olavi Uusivirta ja Vilma Alina.

Ilosaarirock on jo aiemmin paljastanut, että festivaalilla esiintyvät Jack White, Nightwish, Gogol Bordello ja Action Bronson. Ilosaarirock järjestetään 13. – 15.7.2018 Joensuun Laulurinteellä.