Naiselle lahjaksi muutakin kuin suklaata ja kukkia – tässä parhaat vinkit ystävänpäivään

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Helmikuun puolessa välissä juhlittava ystävänpäivä on rantautunut Suomeen yhä kaupallisemmin vuosi vuodelta. Alun perin juhlan tarkoituksena on ollut kunnioittaa naisten ja avioliiton jumalatar Junoa ja luonnon jumala Pania. Kristityt omistivat juhlapyhän myöhemmin Valentinus-nimiselle pyhimykselle.

Ystävänpäivä on ollut suomalaisissa kalentereissa virallisesti vuodesta 1996 saakka. Nykyisin rakastavaisten juhlapäivänä tunnettu ystävänpäivä tarkoittaa monille pariskunnille treffi-iltaa toistensa seurassa. Samalla vaihdetaan lahjoja.

Naiset ottavat mielellään vastaan muitakin lahjoja kuin suklaarasioita, kukkakimppuja ja alusvaatteita. Pakettiin voi sujauttaa käsilaukun, monitoimikoneen keittiöön, Bluetoothilla toimivan kaiuttimen, korun, nilkkurin tai manikyyrisetin. Myös laadukkaat kauneudenhoitotuotteet, lakanasetit tai kalenterit ovat näppäriä lahjoja naiselle, jolla on jo kaikkea, PureWow tietää.

Valentine's Day is just around the corner. Visit our store in Gurgaon and find beautiful gifting options for this special day #show❤️ Visit Us: A14/1, Golf Course Road, DLF Phase I, Opp DT Mega Mall, Gurgaon For special preview call: 0124 – 4673737 or 87-004-39423 #silvettagurugram #silvettaingurgaon #silverlove #corporate #homedecor #personalisedgifting #luxuryboxes #nopackinghassle #perfection #perfectforspecialoccasions #weddinggifts #weddinggifting #weddingfavours #weddingreturngifts #indianweddinggifts #couplegifts #shaadigift #bandbajabaraat #brideandgroomgifts #weddingboxinvite #preweddinggifts #engagementgifting #shagungifts #cocktailgifts #sangeetgifts #findusonwedmegood #valentinesdaygifts #champagneglasses

A post shared by SILVETTA GURGAON (@silvettagurgaon) on