Skandaali julkkisten Big Brotherissa – asukkaat vakavassa vaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin useiden vuosien ajan nähty realitysarja Big Brother on ohjelma, jossa asukkaat eristetään ulkomaailmasta jopa kuukausiksi. He eivät siis pääse pois talosta, mutta yhtä lailla taloon ei saa päästä ketään ulkopuolisia. Nyt Britanniassa kuitenkin kaksi miestä pääsi tunkeutumaan taloon ja aiheutti ohjelman historian suurimman turvallisuusskandaalin.

Skandaali tapahtui, kun nettivideoita tehtailevat pilailijat Ryan Taylor ja Ally Law onnistuivat ohittamaan massiiviseksi kuvitellut turvajärjestelyt ja tunkeutumaan Big Brother -talon rakenteisiin. Sieltä käsin he kuvasivat Big Brother -talon asukkaita aivan lähietäisyydeltä.

Britanniassa on parhaillaan käynnissä julkkisten kausi, joten tunkeilijat olisivat voineet halutessaan tehdä pahaa jälkeä suorassa lähetyksessä. Miehet lähettivät Hertfordshiren Borehamwoodissa sijaitsevasta Big Brother -talosta suoria videoita muun muassa Snapchatiin ja lupasivat, että pidempi video julkaistaan myöhemmin YouTubessa.

Vielä ei ole tiedossa miten miehet pääsivät huomaamatta Big Brother -studioon ja sieltä ulos, mutta heidän uskotaan esittäneen rakennusmiehiä. Tuotantoyhtiö ilmoitti suhtautuvansa tapaukseen erittäin vakavasti. Ryan Taylor ja Ally Law eivät olleet ensimmäistä kertaa asialla, sillä aiemmin he ovat tunkeutuneet luvatta muun muassa kansallisteatteriin, jossa he temppuilivat näyttämön köysissä.