Charles Mansonin ruumis vieläkin pakastimessa – raju riita taustalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna kuollut sarjamurhaaja Charles Manson on edelleen ruumishuoneella. Pahamaineista kulttijohtajaa ei ole saatettu vieläkään haudan lepoon, koska hänen ruumiistaan tapellaan eri osapuolten kesken. 83-vuotiaan miehen jäännöksiä säilytetään jäätyneenä.

Kalifornian Kernin läänin ruumishuoneen tiedottaja Stephen Wells kertoo, että yhteensä viisi ihmistä taistelee oikeuksistaan kuuluisan sarjamurhaaja Charles Mansonin ruumiista. Miehen haluaisi haudasta hänen 41-vuotias lapsenlapsensa Jason freeman, hänen salaisena ja raiskauksen tuloksena syntyneenä poikanaan esittäytynyt Matthew Roberts, pitkäaikainen kirjekaveri ja Mansonin testamentin omistava Michael Channels sekä kaksi muuta henkilöä.

Viranomaiset kuvailevat Charles Mansonin jäämistöistä tappelemista sirkukseksi. Osa haluaisi haudata miehen maan lepoon, toiset levittää hänen tuhkansa aavikolle. RadarOnlinen mukaan osa hautausmaista ei halua syntisen Mansonin ruumista pyhälle maalleen. Kulttijohtaja kuoli Yhdysvaltojen Bakersfieldissä sijaitsevassa sairaalassa suolistovaurioiden aiheuttamien sisäisten verenvuotojen takia.

Charles Manson vangittiin vuonna 1971. Hän oli määrännyt ”Perheeksi” kutsumansa ryhmän suorittamaan joukkomurhia mahdollisimman raa’alla tavalla vuonna 1969. Yksi kultin jäsenten uhriksi joutuneista oli elokuvaohjaaja Roman Polanskin raskaana ollut vaimo Sharon Tate. Charles Manson suoritti vankilassa yhdeksää elinkautista, vaikka hän ei ollut paikalla joukkomurhien tapahtuessa. Hän anoi ehdonalaiseen pääsyä yli kymmenen kertaa.