Lasten alkeellisesta biljardipöydästä nettihitti – kasa tiiliä pelipöytänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on myyty jo vuosikymmenten ajan pienikokoisia pelipöytiä esimerkiksi biljardiin, ja tällaiset niin sanotut lasten mallit vievät kotona melko vähän tilaa verrattuna täysikokoisiin. Nyt Kiinassa kuvattu video leviää verkossa, koska siinä nähdään todella poikkeuksellinen biljardipöytä.

Kiinassa Hebein provinssissa sijaitsevassa Zhangbein kylässä kuvatulla videolla nähdään joukko lapsia pelaamassa biljardia pelipöydällä, joka on tehty kasasta tiiliä.

Voisi kuvitella, ettei tällainen epätasainen alusta voisi mitenkään toimia, mutta totuus on kuitenkin videon mukaan hieman toinen. Biljardipöydässä on jopa asianmukaiset kolot kulmissa, ja lapset pelaavat sillä tilanteeseen nähden taidokkaasti.