Somejulkkis halusi ilmaisen majoituksen – hotelliyrittäjä raivostui ja kosti somessa

Lifestyle Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa videoblogia pitävä Elle Darby oli suunnitellut matkaa Dubliniin. Hän päätti ehdottaa yhteistyötä The White Moose Café -nimiselle hotellille pyytäen ilmaista majoitusta, jota vastaan hän antaisi hotellille näkyvyyttä hänen sosiaalisen median kanavissaan ja videoblogissaan. Hotelli päätti kieltäytyä tarjouksesta julkisesti.

Hotellin omistaja Paul Stenson oli ottanut yhteistyöehdotuksen loukkauksena ja ihmetellyt sitä miten nainen kehtaa pyytää ilmaista majoitusta näkyvyyttä vastaan. Tällaiset yhteistyöt ovat kuitenkin melko yleisiä, koska myös monet yritykset pyytävät bloggaajilta näkyvyyttä pelkkiä tuotelahjoja vastaan.

Stenson päätti nolata 22-vuotiaan bloggaajan hotellin omalla Facebook-sivulla ja kertoa julkisesti, miksi hänen ehdotuksensa oli heidän mielestään loukkaava. The White Moose Café -hotellin julkaiseman päivityksen alla keskustelu on käynyt julkaisupäivästä lähtien kiivaana. Osa on samaa mieltä hotellin omistajan kanssa, mutta moni on pahastunut myös siitä millä tavalla hoteliin omistaja päätti selvittää asian ja nolata bloggaajan.

Nyt Elle Darby on käsitellyt aihetta myös omassa videobloggauksessaan. Nainen kertoi, että mikään yritys ei ole koskaan reagoinut yhteistyöehdotukseen noin loukkaavalla tavalla. Paul Stensonin kirjoituksen myötä Darby on saanut osakseen paljon nimittelyä ja uhkaavia kirjoituksia sosiaalisessa mediassa.

Dear Social Influencer (I know your name but apparently it’s not important to use names),Thank you for your email…

Publié par The White Moose Café sur mardi 16 Janvier 2018