Teletappien Tiivi-Taavin näyttelijä kuoli 52-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisen ilmiön takavuosina aiheuttanut lastenohjelma Teletapit on niittänyt menestystä myös Suomessa. Anne Woodin ja Andrew Davenportin luoman suosikkiohjelman hahmot Tiivi-Taavi, Hipsu, Laalaa ja Pai ovat jo vuosikymmenten ajan opettaneet lapsille uusia asioita. Nyt ohjelman kulisseista on kantautunut suru-uutinen.

Tepetappien violetinvärisen Tiivi-Taavi -hahmon näyttelijä Simon Shelton Barnes on kuollut 52-vuotiaana. Koreografiksi ja balenttitanssijaksi opiskelleen kolmen lapsen isän kuolemasta kertoi Instagramissa Putoojat-televisiosarjan tähti Emily Atack, jonka eno Barnes oli. Atack julkaisi sosiaalisessa mediassa tunteikkaan muistokirjoituksen.

Simon Shelton Barnes oli tunnettu Britannian näyttelijäpiireissä, sillä hänen lähipiiriinsä kuului useita tunnettuja näyttelijöitä. Alunperin hän ei halunnut Tiivi-Taavin roolia, mutta lopulta se teki hänestä kansainvälisesti tunnetun julkkistähden. Ennen Barnesia Tiivi-Taavin roolia esitti Dave Thompson, joka sai kuitenkin potkut vihjattuaan, että hahmo oli homoseksuaali.