Teletappien Tiivi-Taavin näyttelijä kuoli 52-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisen ilmiön takavuosina aiheuttanut lastenohjelma Teletapit on niittänyt menestystä myös Suomessa. Anne Woodin ja Andrew Davenportin luoman suosikkiohjelman hahmot Tiivi-Taavi, Hipsu, Laalaa ja Pai ovat jo vuosikymmenten ajan opettaneet lapsille uusia asioita. Nyt ohjelman kulisseista on kantautunut suru-uutinen.

Tepetappien violetinvärisen Tiivi-Taavi -hahmon näyttelijä Simon Shelton Barnes on kuollut 52-vuotiaana. Koreografiksi ja balenttitanssijaksi opiskelleen kolmen lapsen isän kuolemasta kertoi Instagramissa Putoojat-televisiosarjan tähti Emily Atack, jonka eno Barnes oli. Atack julkaisi sosiaalisessa mediassa tunteikkaan muistokirjoituksen.

https://www.instagram.com/p/BeIZV9xHx8t/

Simon Shelton Barnes oli tunnettu Britannian näyttelijäpiireissä, sillä hänen lähipiiriinsä kuului useita tunnettuja näyttelijöitä. Alunperin hän ei halunnut Tiivi-Taavin roolia, mutta lopulta se teki hänestä kansainvälisesti tunnetun julkkistähden. Ennen Barnesia Tiivi-Taavin roolia esitti Dave Thompson, joka sai kuitenkin potkut vihjattuaan, että hahmo oli homoseksuaali.