Viisas possu siivoaa jälkensä – osaa kerätä lelut lattialta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkipossut ovat saavuttaneet suosiotaan ihmisten keskuudessa muutaman kymmenen vuoden aikana. Monet ovat ottaneet possun lemmikkieläimeksi sen kuuliaisen luonteen ja söpön ulkonäön takia. Nyt valokeilaan pääsee Paul-niminen töpselinenä.

Paul on suloinen minipossu, joka on väritykseltään valkoinen. Paul rakastaa leikkimistä, minkä vuoksi sillä onkin paljon omia leluja, joiden parissa possu saa hyvin aikansa kulumaan. Paul on siisti lemmikki ja se osaa myös siivota leikkiensä aiheuttamat sotkut.

Nicolle von Eberkopf on julkaissut suloisesta Paul-possusta hellyttävän YouTube-videon, jossa nähdään miten possu kerää omat lelunsa lattialta ja vie niille kuuluvaan laatikkoon. Siivoaminenkin näyttää tuntuvan Paulin mielestä leikiltä, sillä se retuuttaa leluja oikein kunnolla kuljettaessaan ne laatikkoon.