Elton John lopettaa uransa – jäähyväiskiertue luvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Sir Elton John joutui taannoin perumaan Las Vegasiin suunniteltuja esiintymisiään sairastuttuaan vakavasti. Laulaja-pianistin kärsi kiertueellaan harvinaisesta ja potentiaalisesti hengenvaarallisesta bakteeritulehduksesta. Nyt Elton John on järkyttänyt miljoonat faninsa odottamattomalla ilmoituksella.

Supertähti ilmoitti nimittäin eilen, että hän aikoo jättää keikkailun kokonaan. Hän kertoi New Yorkin Gotham Hallissa tekevänsä vielä yhden kiertueen, joka on nimeltään Goodbye Yellow Brick Road.

Kyseessä on muutaman konsertin sijaan jättimäinen 300 konsertin megaturnee, jolla Elton John tienaa mukavat eläkerahat. Kiertueen jälkeen popmaailman kultasormi aikoo keskittyä koti-isänä olemiseen ja musiikin kirjoittamiseen.

– Olen elänyt uskomattoman elämän, ja minulla on ollut uskomaton ura. Olen ollut onnekas, mutta prioriteettini ovat nyt muuttuneet, Elton John perusteli päätöstään lopettaa keikkailu jättikiertueensa jälkeen.