Mies haluaa osoittaa maailman olevan litteä – kehitteillä uusi raketti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Mike Hughes nousi loppuvuodesta otsikoihin erikoisen projektinsa ansiosta. Mies halusi todistaa Maan olevan litteä lentämällä kotitekoisella raketilla yläilmoihin.

Hughes ei kuitenkaan saanut lupaa rakettinsa laukaisuun Yhdysvaltojen liittovaltiolta turvallisuussyiden vuoksi. Salaliittoteorioitsija ei kuitenkaan anna periksi helpolla, vaan aikoo toteuttaa suunnitelmansa 3. helmikuuta.

Koska raketti ei saa osua liittovaltion omistamalle alueelle, aikoo Hughes aikoo laukaista rakettinsa Kalifornian Amboyssa sijaitsevalta yksityiseltä tontilta. Uusi raketti laukaistaan pystysuoraan, jotta se ei päätyisi lentonsa aikana liittovaltion alueelle.

Livescience-sivuston mukaan raketin täytyisi nousta yli kymmenen kilometrin korkeuteen, mikäli hän haluaa ottaa valokuvan jossa Maan kaarevuus näkyy. Hughesin omien sanojen mukaan hänen rakettinsa tulee lentämään vain noin 550 metrin korkeuteen.

 

Publié par Mad Mike Hughes sur samedi 20 Janvier 2018