Onko tässä maailman ärsyttävin tasohyppelypeli? Mahdoton läpäistä kerralla

Digi · Terhi Piiroinen

Jos mobiilipelin kuvauksessa sanotaan: ”Varoitus!! Tämä voi olla kaikista vaikein, ärsyttävin ja turhauttavin peli IKINÄ”, ei peliä kannata ladata ainakaan heikkohermoisten tai äkkipikaisten ihmisten puhelimille. Kyseessä on maailman ärsyttävin tasohyppelypeli nimeltään TrapAdventure 2.

Ilmaiseksi iOS-laitteille ladattava TrapAdventure 2 -peli saa pelaajansa kihisemään kiukusta ja tuhisemaan turhautuneisuudesta. Pelin pääasiallisimpana tarkoituksena on näet tappaa pelaajan ohjailema ukko. Peli on julkaistu jo vuonna 2016, mutta se nousi äskettäin viraalihitiksi Steve Noahin ladattua pelivideon Twitteriin.

Daily Dotin mukaan peliin on ohjelmoitu kaikki mahdolliset tavat pelaajan matkan päättämiseen. Pelaaja kuolee piikkeihin, putoaviin palikoihin ja tulipalloihin. Joku on onnistunut pelaamaan pelin läpi 12 minuutissa. Harvalla riittää hermot edes kahteen minuuttiin.