Rintavat mallikaunottaret rannalla – melkoinen näky!

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallimaailman A-sarjaan ja ihmisten tietoisuuteen nousee vuosittain vain rajallinen määrä uusia tulokkaita, minkä vuoksi moni alalle haluava pyrkiikin esittelemään avujaan sosiaalisessa mediassa. Myös Kinsley Wolanski ja Jamie Leigh ovat alkaneet saamaan jalansijaa mallimaailmassa.

Mallikaunottaret ovat nyt kiinnittäneet ihmisten ja paparazzien huomion todella seksikkäillä rantakuvillaan. Kinsley Wolanski ja Jamie Leigh viettivät yhdessä Kalifornian Venice Beach -rannalla päivää poseeraamalla seksikkäissä asennoissa kuvaajalle.

Kinsley Wolanski on matkabloggaaja, näyttelijä ja malli, joka on esiintynyt myös maaliskuussa 2017 Maxim-lehdessä. Jamie Leigh on myös nuori italialaissyntyinen mallitulokas, joka on nähty muun muassa hyvin arvostetun Sports Illustrated -lehden palstoilla.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News