Disneyn ex-teinitähti pidätettiin – mukana aseellisissa ryöstöissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-tähteys ei aina johda loistavaan ja menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Nyt lukuisissa Disneyn sarjoissa ja elokuvissa esiintynyt ex-teinitähti Adam Hicks on pidätetty osallisuudesta aseellisiin ryöstöihin.

25-vuotiaan Hicksin ja hänen tyttöystävänsä kerrotaan suorittaneen 4-5 ryöstöä Los Angelesin San Fernando Valleyssa. Kaksikko oli vaatinut uhreilta rahaa, älypuhelimia ja muita arvoesineitä ampuma-aseella uhaten.

Ainakin kaksi uhreista oli yli 70-vuotiaita naisia. TMZ-sivuston mukaan Hicks pidätettiin SWAT-ryhmän toimesta.

Adam Hicks näytteli toista pääosaa Disneyn Zeke and Luther -sarjassa, joka kertoi skeittiurasta haaveilevista teineistä. Lisäksi hänet on nähty muun muassa sarjoissa, kuten Kaksi kunkkua, C.S.I. ja Freakish.