Gal Gadotilla upea kaula-aukko – ihastutti Revlonin tapahtumassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

32-vuotias näyttelijä Gal Gadot on yksi tämän hetken kuumimmista naistähdistä, joka on tähdittänyt monia toimintaelokuvia vuosien 2016 ja 2017 aikana. Muun muassa supersankariseikkailut Wonder Woman, Batman v Superman: Dawn of Justice sekä Justice League kuuluvat naisen nimekkäimpiin töihin.

Gal Gadot on hurmannut ihmiset nopeasti sekä valkokankaalla että haastatteluissa omana itsenään. Nyt nainen ihastutti New Yorkissa Revlonin järjestämässä iltatapahtumassa, jonne Gadot oli valinnut todella näyttävän asun ylleen.

Gal Gadot keräsi katseet naisellisella tyylillään heti kun hän astui autosta ulos. Nainen oli pukeutunut mustaan jumpsuitiin, jonka leveät lahkeet olivat puoliksi läpikuultavaa materiaalia. Näyttävässä asussa oli myös hyvin avonainen kaula-aukko, minkä lisäksi se paljasti naisen kauniin selän.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News