Mies mokasi Tinderissä – seurauksena massiivinen etsintäoperaatio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Missourin yliopiston opiskelija Hayden Moll etsi seuraa Tinderistä. Hän havahtui Claudia-nimisen naisen kohdalla huomaten, että neitokainen voisi olla hänen unelmiensa deitti. Valitettavasti Hayden pyyhkäisi vahingossa vasemmalle profiilin kohdalla.

Yliopisto-opiskelija päätti tarttua härkää sarvista ja etsiä Claudian käsiinsä. Hän tiesi naisen opiskelevan samalla kampuksella, jossa on 23.000 opiskelijaa. Hayden Moll kävi kaikki kampuksen opiskelijat läpi nimilistasta ja löysi yhteensä 40 Claudia-nimistä.

Hän lähetti heille kaikille sähköpostia kertoen tarinan Tinderissä tekemästään mokasta, USA Today uutisoi.

Hän halusi viedä Claudian donitsikahveille kanssaan. Oikea Claudia löytyi, mutta hän ei pitänyt Haydenin elettä kovinkaan romanttisena. Päinvastoin, nainen ajatteli miehen olleen pelottava, koska lähetti sähköpostia kaikille kampuksen Claudia-nimisille naisille hänet löytääkseen.

Nainen kauhisteli asiaa julkisesti Twitterissä. Kaksikko menee tällä viikolla silti donitseille, mutta emme tiedä jatkuuko suhde sen jälkeen. Joku voisi pitää Haydenin tekoa älyttömän romanttisena, koska mies näki suuresti vaivaa naisen löytääkseen. Toiset puolestaan ajattelevat, että hän käyttäytyy hieman pakkomielteisesti ja on siksi pelottava.