Valvontakamera kuvasi – varas tunki eläviä kaloja taskuunsa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Varkaiden mukaan päätyy toisinaan mitä hämmentävämpiä asioita, mitä erikoisemmilla tavoilla. Taannoin eräässä floridalaisessa eläinkaupassa tapahtui valvontakamerankin ikuistama kalaryöstö.

Poliisin mukaan liikkeeseen oli eräänä päivänä saapunut kaloja katselemaan suunnannut mies ja hänen tyttöystävänsä. Nainen oli yrittänyt hämätä myyjää yrittämällä esittää hänelle erilaisia kysymyksiä.

Samaan aikaan mies otti akvaariosta noin 20 dollarin arvoisia perhoskirjoahvenia ja sinikirjoahvenia, pussitti ne ja tunki pussit taskuihinsa. Tämän jälkeen pari oli poistunut nopeasti kaupasta. Myyjä meni heti akvaarioiden luokse.

– Huomasin akvaariosta tippuvat vesipisarat. Tiesin heti, että sieltä puuttuisi kaloja, myyjä Kayla Kraut kuvaili WFLA-TV -uutissivustolle.

Myyjä oli ehtinyt ottaa pariskunnan auton rekisterikilven numeron talteen, ja toimitti sen poliiseille valvontakameran videon kera. Kalavarkauteen syyllistynyt mies on sittemmin pidätetty, mutta tyttöystävä on edelleen vapaalla jalalla.

 

Clearwater fish thief

FISH THIEF! Clearwater police arrested this man for stealing exotic fish (and putting them in his pants) at a pet shop. Full story >> http://bit.ly/2BjKqWM

Publié par WFLA News Channel 8 sur lundi 22 Janvier 2018