Kardashianin siskokset alusvaatekuvassa – Kylien raskausvatsa peitossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin perheen sisarusparvi on näyttävä joukko muodokkaita naisia. Realityohjelmasta kuuluisuuteen nousseet neitokaiset ovat tehneet sopimuksia huippubrändien kanssa, joista yksi on muotitalo Calvin Klein.

Calvin Klein on julkaissut Instagramissa yhteiskuvan Kardashianin siskoksista. Kuvassa poseeraa kaikki perheen siskot, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner ja Kylie Jenner. Kylie Jennerin on huhuttu olevan viimeisillään raskaana, vaikka asiaa ei ole vahvistettu vieläkään virallisesti. Asia on kuitenkin ilmiselvä ainakin Calvin Kleinin kuvan perusteella.

Kylie Jenner nimittäin poseeraa kauimpana kamerasta peitto vatsansa päällä. Nainen ei ole esiintynyt julkisuudessa kuukausiin, joten kuvan perusteella jokainen voi tehdä johtopäätöksensä. Kuvassa on myös ensimmäistä lastaan odottava Khloe Kardashian, joka paljastaa melkein koko vauvamasunsa.