Kissa saapui koiraperheeseen – koiran reaktioista nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa perheissä on lemmikkeinä sekä kissoja että koiria, mutta aina niiden yhteiselo ei ole kovinkaan rauhallista. Toisinaan kissat ja koirat ärsyttävät toisiaan ja joutuvat pieneen käsirysyyn keskenään. Nyt videolla nähdään miten eräs koira suhtautui uuteen perheenjäseneen.

Hauskalla videolla nähdään miten koira reagoi siihen kun heidän perheeseensä tuli uusi lisäys. Omistajat olivat hankkineet kotiin koiran kaveriksi pienen kissanpennun, mutta koira ei näytä olevan lainkaan varma siitä onko kissa sen mielestä hyvä vai huono asia.

Videolla nähdään huvittava tilanne, jossa koira istuu sohvalla ja kissa kävelee ikkunalaudalla koiran pään vieressä. Koira näyttää katsovan pientä kissaa ihmeissään ja peloissaan, kun kissa yrittää välillä raapaista koirasisarensa kuonoa.

Dog Isn't Sure About New Family Cat

Doggo's not sure about the new member of the family… 😂😂😂

Publié par UNILAD sur dimanche 14 Janvier 2018