Perheen kissa katosi – löytyi lopulta rappusten sisältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Norjassa asuva perheenäiti oli tullut kotiin töistä ja ollut tyytyväinen huomatessaan, että työmiehet olivat saaneet kotona päivän aikana uudet rappuset valmiiksi. Jonkin ajan kuluttua perhe oli alkanut etsimään kissaansa, jota ei ollut näkynyt talossa hetkeen.

Perhe oli kuitenkin varma siitä, että kukaan ei ollut päästänyt sitä ulos. Nainen oli huutanut kissan nimeä ja kuullut lopulta vaimeaa maukumista. Maukuminen oli perheenäidin yllätykseksi kuulunut uusien rappusten sisältä.

Kissa oli ilmeisesti livahtanut rappusten sisälle katsomaan tilaa silloin kun rappusten sivuja ei oltu vielä kiinnitetty. Kissa oli työmiesten huomaamatta kuitenkin jäänyt rappusten sisälle kun rappuset oli saatettu valmiiksi.

YouTube-videolla nähdään kissan pelastusoperaatio. Uudet rappuset jouduttiin rikkomaan, että kissa saatiin ulos loukustaan. Kissa oli ollut rappusten sisällä noin viisi tuntia ennen kuin se pääsi ulos. Nainen olikin helpottunut siitä, että kissa oli vastannut maukumisella naiselle silloin kun hän oli huutanut kissan nimeä.