Ashleyn muhkea povi tiukassa bileasussa – nähtävää riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina kaikissa suurissa muotilehdissä ja -taloissa. Äskettäin kaunotar poseerasi V Magazine -lehteä varten otetuissa rohkeissa kuvissa, mutta nyt hän on ehtinyt juhlimaan.

Graham kuvattiin eilen Revlon Live Boldly Launch Event -tilaisuudessa, jonka punaiselle matolle hän asteli tiukassa violettimustassa cocktail-mekossa. Asu korosti varsinkin hänen uhkeaa etumustaan.

30-vuotias Ashley Graham toimii mallin töiden lisäksi myös alusvaatesuunnittelijana. Ashley Graham on tehnyt jo useamman alusvaatemalliston yhteistyössä Addition Elle -vaatemerkin kanssa. Nyt yhteistyötä on jatkettu, ja Ashley Graham on toteuttanut jälleen uuden hänen omaa nimeään kantavan alusvaatemalliston, joka on myynnissä Addition Elle -verkkokaupassa.

Splash
Splash
Splash
Splash