STT: Jari Sillanpää valittaa huumetuomiostaan hovioikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovien huumeiden vaikutuksena alaisena taannoin Helsingin keskustassa autoillut ja poliisin haaviin varomattoman ohituksen jälkeen jäänyt Jari Sillanpää tuomittiin äskettäin Helsingin käräjäoikeudessa 23.790 euron sakkoihin.

Tänään STT kertoo, että Sillanpää on ilmoittanut tyytymättömyytensä tuomioon, eli aikoo valittaa tuomiostaan hovioikeuteen.

Sillanpää tuomittiin käräjäoikeudessa huumausaineen käyttörikoksen lisäksi myös rattijuopumuksesta ja liikennerikkomuksesta. Asiantuntijat arvioivat julkisuudessa jo ennakkoon, että laulaja selviää rikoksestaan sakkotuomiolla, ja tuomio oli lopulta pitkälti ennustetun mukainen.

Suosikkilaulaja oli käyttänyt metamfetamiinia vain pari tuntia ennen kiinni jäämistään. Huumausainetta löydettiin hänen autostaan ja lisäksi hänen asunnossaan oli merkkejä huumeiden käyttämisestä. Asunnosta löydettiin lisäksi nestepusseja, joilla laulaja nesteytti itseään päiväkausia jatkuneen juhlimisen jälkeen.