Jari Sillanpää huumekärystä 23 790 euron sakkoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovien huumeiden vaikutuksena alaisena taannoin Helsingin keskustassa autoillut ja poliisin haaviin varomattoman ohituksen jälkeen jäänyt Jari Sillanpää on tuomittu Helsingin käräjäoikeudessa jättisakkoihin. Suosikkilaulaja sai nimittäin 50 päiväsakkoa, mikä tekee hänen tuloillaan peräti 23.790 euroa.

Käräjäoikeuden julkisen tuomion mukaan Sillanpää tuomittiin huumausaineen käyttörikoksen lisäksi myös rattijuopumuksesta ja liikennerikkomuksesta. Asiantuntijat arvioivat julkisuudessa jo ennakkoon, että laulaja selviää rikoksestaan sakkotuomiolla, ja tuomio oli lopulta ennustetun mukainen.

Kerroimme aiemmin, että Jari Sillanpää oli käyttänyt metamfetamiinia vain pari tuntia ennen kiinni jäämistään. Huumausainetta löydettiin hänen autostaan ja lisäksi hänen asunnossaan oli merkkejä huumeiden käyttämisestä. Asunnosta löydettiin lisäksi nestepusseja, joilla laulaja nesteytti itseään päiväkausia jatkuneen juhlimisen jälkeen.