Keshan esitys sai Grammy-yleisön kyyneliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Kesha haastoi vuonna 2014 musiikkituottajansa Dr. Luken oikeuteen, koska tämä oli hänen mukaansa ahdistellut naista seksuaalisesti. Kesha kuitenkin hävisi jutun eikä oikeus suostunut tällöin mitätöimään artistin sopimusta.

30-vuotias Kesha on myöhemmin päässyt oikeusjutustaan eroon ja saanut julkaista uutta musiikkia. Nyt hän esitti Grammy-gaalassa Praying-nimisen kappaleensa, jonka nainen on kirjoittanut siitä miten tuottaja Lukasz Gottwald hyväksikäytti häntä.

Kesha lauloi todella tunteikkaasti kappaleen jokaisen sanan. Naisen mukana lavalla oli muun muassa Camila Cabello, Bebe Rexha ja Cyndi Lauper, jotka olivat kaikki pukeutuneet valkoiseen. Naiset halasivat kappaleen päätyttyä lavalla kyynelehtivää Keshaa samaan aikaan kun myös yleisö pyyhki silmäkulmiaan.