Mies kiinni pettämisestä – salarakas esitti seksinukkea

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan viraalina video, jolla nähdään uskottomuudesta kiinni jäänyt mies. Videolla on myös syrjähypyn kauniimpi osapuoli, joka päättää esittää seksinukkea vihaisen naisen saavuttua paikalle.

Nyt kannattaa panna valeuutislasit päähän, sillä epäilemme vahvasti videon olevan lavastettu. Se on siitäkin huolimatta kerännyt lyhyessä ajassa yli neljä miljoonaa katselukertaa. Videolla kuullaan räävitöntä huutoa, kun nainen paljastaa miehensä uskottomuuden kuvaten tapahtumat kännykkäkamerallaan.

Mies väittää ensin, että syrjähypyn nainen on pelkkä seksinukke. Lopulta jähmettyneenä ollut neitokainen liikkuu, kun petetty käy siihen fyysisesti käsiksi. Aidot seksinuket yleistyvät jatkuvasti. Pariskuntien kannattaisi keskustella, olisiko oikean seksinuken kanssa masturboiminen pettämistä vai ei. Tässä tapauksessa seksinukke oli aitoa ihaa ja verta.

I thought I had seen it all but I was so wrong😂😂😂😂😂. The cheating ho pretended to be a sex doll

I thought I had seen it all but I was so wrong😂😂😂😂😂. The cheating ho pretended to be a sex doll

Publié par Superficial sur mardi 23 Janvier 2018