Naisen rohkea haastattelu leviää verkossa: ”Get all fat and sassy!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mitä ei voi ennalta arvata. Hauskimmat sattumukset tapahtuvat monesti uutislähetyksissä, joissa haastatteluihin on valikoitunut joku hyvin sanavalmis henkilö.

Nyt Chase Again -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään pieni ote WCCB-kanavan uutislähetyksestä. Lähetyksessä kerrotaan, että Pohjois-Carolinassa Charlotten alueella on satanut lunta, minkä vuoksi tiet ovat liukkaat ja liikenne hieman rauhallisempaa. Lähetykseen oli olettu mukaan myös Shirley Nash.

Uutistoimittaja haastatteli Charlottessa asuvaa herttaista Shirley Nash -nimistä naista. Nainen kertoi, että kylmän sään vuoksi hän aikoo vain herkutella kotonaan keitolla, leivällä ja jälkiruoilla. Haastattelun lopussa nainen tokaisi aikovansa vain lihota ja sähäköityä, mikä on saanut uutisvideon leviämään verkossa persoonallisen haastateltavan vuoksi.