Nyt joogataan metallimusiikilla – sisältää karjumista ja keskisormea

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jooga on suosittu harrastus ja siitä on varioitu lukuisia eri muotoja. On olemassa äijäjoogaa, vauvajoogaa, akrobatiaan keskittyvää joogaa ja jopa olutjoogaa. Nyt raskaan musiikin kuuntelijoille on oma joogansa, jossa saa karjua, soittaa ilmakitaraa ja moshata.

New Yorkin Brooklynissa on aloitettu joogatunnit metallimusiikin ystäville. Metal Yoga Bones on Saint Vitus Bar -nimisessä anniskeluravintolassa järjestettävä joogasessio, joka aloitetaan kovaan ääneen karjumalla. Tunnilla on pääasiallisena tarkoituksena päästää höyryjä pihalle samanhenkisten ihmisten kanssa. Samalla voi hakea sisäistä tasapainoa ja rauhaa.

Joogakeskuksen saksalaissyntyinen omistaja Saskia Thode on pitänyt metallimusiikin siivittämiä joogatunteja vuodesta 2014 ja käynyt muun muassa Wacken Open Air -metallifestivaaleilla tekemässä harjoituksia. Mistään pilipalihommasta ei ole kyse, sillä tuntien pitäjä on opiskellut tiibetiläisten munkkien ja intialaisten gurujen oppien mukaan.

Thank you @revolvermag for the awesome feature! Horns up to you 🤘…

Publié par Metal Yoga Bones sur lundi 4 décembre 2017

Feeling spring in the air. Join us for a full weekend of metal yoga. Let's summon evil spirit and the darkness! In our…

Publié par Metal Yoga Bones sur vendredi 24 février 2017

So stoked about this Midgardsblot!!! See you soon Norway!!! 🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴 #Repost @midgardsblot (@get_repost)・・・Get ready…

Publié par Metal Yoga Bones sur vendredi 14 juillet 2017

Metal Yoga for the last time today in Wacken! Come by at 11am and I guarantee you the sweatiest fun! #Repost @mhammer666…

Publié par Metal Yoga Bones sur samedi 5 août 2017

Publié par Metal Yoga Bones sur mardi 17 juin 2014